Email Icon Phone Icon Whatsapp Icon

Fiets-Fun

Client
Fiets-Fun

Diensten
Website, social media

Jaar
2023

Voor deze klant hebben we een dynamische en interactieve website gecreëerd die het aanbod van hun spannende fietsvakanties in de schijnwerpers zet.

Op de website van Fiets-Fun kunnen bezoekers gemakkelijk door een scala aan fietsvakanties bladeren, variërend van ontspannen tochten door schilderachtige landschappen tot uitdagende mountainbiketrips voor de avontuurlijke fietsers. De website is voorzien van gedetailleerde reisbeschrijvingen, aantrekkelijke afbeeldingen en duidelijke routes, zodat bezoekers een goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten tijdens hun fietsavontuur.

Naast het aanbieden van inspirerende inhoud, hebben we gezorgd voor een gebruiksvriendelijk boekingssysteem, waarmee bezoekers eenvoudig hun gewenste fietsvakantie kunnen boeken en betalen. De website is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat potentiële klanten de website gemakkelijk kunnen vinden bij het zoeken naar fietsvakanties.

We beheren bovendien de social media-accounts van Fiets-Fun waardoor hun online aanwezigheid wordt versterkt. Via platforms zoals Facebook, Instagram en Google Ads hebben we regelmatig boeiende en inspirerende berichten gedeeld over de prachtige fietsvakanties die Fiets-Fun aanbiedt. We hebben gezorgd voor relevante en aantrekkelijke inhoud, zoals adembenemende foto’s, informatieve blogartikelen en boeiende video’s, om de interesse van de doelgroep te wekken en hen aan te moedigen om op avontuur te gaan op de fiets.

We hebben ook de prestaties van de social media-accounts van Fiets-Fun nauwgezet gevolgd door middel van analyse en rapportage, om inzicht te krijgen in de effectiviteit van onze strategieën en waar nodig bij te sturen.